Produktet tona

HONDA KS është e fokusuar në shitjen e produkteve kualitative si:

  • Të gjitha llojet e gjeneratorëve, pjesëve të gjeneratorëve si dhe servisimin e tyre,
  • Produkteve te kopshtit si: kositëse bari, pompa uji elektrike dhe me derivate, kompresorë, ngjeshëse dheu
  • Inventarit për markete (rafte, sisteme të ftohjes-frigorifera, arka, shporta etj.
  • Prerëse betoni si dhe pajisje tjera elektrike.

Partnerët tanë